Donderdag 29 juni 2017
image
logo nnieuws

Contact voor al je nieuws

Nnieuws redactie:
redactie@nnieuws.be

U bent hier

Gebiedsgebonden acties leveren resultaat op

Geel | Kempen regio
08.02.2017 - 14.51u
Door: Herman Gezelle

Politieagenten uit verschillende teams van de zone werkten de voorbije week samen aan een gebiedsgebonden acties in Geel, Laakdal en in Meerhout. De thema's die hierbij aan bod kwamen waren kleine criminaliteit, overlast, verdovende middelen, bouwovertredingen, verkeer, woninginbraken, sluikstorten, dierenbescherming, fietsdiefstallen en fietsverlichting.

Geel
In Geel stelden de politieagenten meerdere processen-verbaal op in een dossier van verdovende middelen. Hierbij werden ook verdovende middelen, een GSM en geld in beslag genomen. Twee personen werden in dit dossier gearresteerd. Er werden ook twee informatierapporten opgesteld over verdachte handelingen.

De uitbater van één dagwinkel die nog laat open was, kreeg een proces-verbaal. Eén voertuig werd in beslag genomen wegens misbruik van vertrouwen. Eén persoon die niet was teruggekeerd uit penitentiair verlof werd aangehouden.

Laakdal
In Laakdal werden vier dossiers van mogelijke bouwovertredingen behandeld. Ook werden specifieke (overlast)plaatsen gecontroleerd. Er werden ook verkeerscontroles uitgevoerd met de focus op parkeren, éénrichtingsverkeer, tonnagebeperking, gordeldracht en niet-handenvrij telefoneren.

Tot slot werd er nog extra aandacht besteed aan verdachte personen en handelingen die mogelijks in verband gebracht kunnen worden met inbraken.

Meerhout
In Meerhout werden meerdere overlastplaatsen bezocht. Ook werd er op twee adressen nazicht gedaan in verband met de wet op het dierenwelzijn. Er werden vier bekeuringen opgesteld voor verkeersovertredingen. Twee informatierapporten werden opgesteld. Eén bestuurders legde een positieve drugstest af. Een dokter nam van hem ook een bloedproef af. En zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken.

imageMeer nieuws

Nieuwtjes schepencollege Geel

Nieuwtjes schepencollege Geel
Geel | Neteland 28.06.2017 - 14.09u

Colruyt Group wint bij onderzoek studenten Thomas More

Geel | Kempen regio | Neteland 28.06.2017 - 14.07u

Nieuwtjes schepencollege Herentals

Nieuwtjes schepencollege Herentals
Herentals 28.06.2017 - 13.48u

Tweedejaars SILA Westerlo houden sleepover in de school

Tweedejaars SILA Westerlo houden sleepover in de school
Kempen regio | Westerlo 28.06.2017 - 12.48u

MSD Heist getroffen door cyberaanval

MSD Heist getroffen door cyberaanval
Heist op den Berg | Neteland | Provincie Antwerpen | Vlaanderen 27.06.2017 - 19.35u

Nieuws uit uw regio

Webdesign door Intracto