Met de vrijetijdscheque lanceert het gemeentebestuur een broertje van de succesvolle cadeaubon. Bestaat er een mooier cadeau dan iemand een stukje ‘vrije tijd’ te geven? De vrijetijdscheque wordt gelanceerd met de eindejaarsperiode in zicht. De eerste kopers maken kans op mooie prijzen. Lotte De Wever, medaillewinnares op de Special Olympics mocht de eerste vrijetijdscheque besteden.

Als enige Molse kon Lotte De Wever een medaille bemachtigen op de Special Olympics. Het gemeentebestuur zette haar graag in de bloemetjes met de eerste vrijetijdscheque.

De vrijetijdscheque gebruik je vanaf 20 oktober als betaalmiddel bij verenigingen, organisaties en diensten om bijvoorbeeld het lidgeld te betalen van je favoriete sportclub, een toegangsticket te kopen voor een film, voorstelling of cursus in cc ’t Getouw,... Zwemmen in Den Uyt of deelnemen aan Grabbelpas- of SWAP-activiteiten behoren ook tot de mogelijkheden. Een sportuniform of andere materialen eigen aan de club, betaal je met de cheque. Kortom, keuze genoeg om iemand lekker in de watten te leggen. Interesse? Haast je naar de balie van ’t Getouw en koop de cheques! Er wacht een mooie prijs voor de 25ste en 50ste koper.

Cadeaus voor de eerste kopers

  • De 25ste koper aan elke balie ontvangt: een multimediapas, twee zwemkaarten, twee cultuurcheques, twee bonnen van het restaurant in het lokaal dienstencentrum en een vrijetijdscheque ter waarde van 10 euro.
  • De 50ste koper aan balie ’t Getouw ontvangt een ballonvaart.

Te koop op drie locaties

De vrijetijdscheque is te koop op drie verschillende plaatsen in onze gemeente:

  • de informatie- en onthaalbalie in ’t Getouw, Molenhoekstraat 2, 014 33 07 11
  • de balie in Ten Hove, Jakob Smitslaan 28, 014 33 16 00
  • de balie van het sociaal huis, Jakob Smitslaan 22, 014 33 15 11

Waardes vrijetijdscheques

Er zijn cheques te verkrijgen met de volgende waardes:

  • 2,5 euro
  • 5 euro
  • 10 euro
  • 20 euro

Deelnemende verenigingen en organisaties

Een lijst van de deelnemers vind je op www.gemeentemol.be. Ook ontvang je een lijst bij de aankoop van een vrijetijdscheque. De deelnemers maken zich kenbaar met een sticker aan de ingang van hun gebouw.

Papieren cheque

In overleg met verschillende verenigingen is er voor gekozen om papieren cheques te ontwikkelen. Het gebruiken van een elektronisch systeem zou zorgen voor extra kosten voor de deelnemende verenigingen om elektronische cheques te valideren.