Heb je speelgoed waar je kinderen te groot voor geworden zijn? Is het geschikt voor kinderen van 0 tot 3 jaar? Geef het een tweede leven via Peuterspeelpunt! Breng het tijdens de openingsuren binnen bij de Kringwinkel Mol, Sint-Apollonialaan 190.

Voor de opstart van het nieuwe project 'Peuterspeelpunt' zoekt de dienst samenlevingsopbouw speelgoed voor kinderen tussen 0 en 3 jaar. Blokken, rammelaars, poppen, loopwagentjes, autootjes, ballen, puzzels,... Alle speelgoed dat geschikt is voor kleine kinderen, is welkom.

Hoe binnenbrengen?
· Breng het speelgoed binnen tijdens de openingsuren bij Kringwinkel Mol, Sint-Apollonialaan 190 (dinsdag tot vrijdag van 9.30 tot 18 uur en zaterdag van 9.30 tot 17.30 uur).
· Vermeld dat je het binnenbrengt voor het project Peuterspeelpunt.

De Kringwinkel selecteert het speelgoed dat geschikt is voor peuters en bezorgt het aan dienst samenlevingsopbouw.

Wat is Peuterspeelpunt?
Vanaf maart zijn alle peuters tussen 0 en 3 jaar en hun ouders welkom in het nieuwe 'Peuterspeelpunt'. Dienst samenlevingsopbouw wil met dit nieuwe project ontmoeting stimuleren en een sociaal netwerk creëren. Hiermee bevorderen we de taalontwikkeling en de speelkansen voor jonge kinderen. Bovendien geeft het ouders de gelegenheid om te leren van elkaar.

'Peuterspeelpunt' opent vanaf 11 maart elke woensdag en vrijdag de deuren tussen 8.30 en 12 uur:
· Tijdens het schooljaar: Kinderclub 't Krekeltje, Molderdijk 27
· Tijdens de schoolvakanties: Kinderclub Bieke, Toemaathoek 1