3 studentenvereniging van Geel slaan vanavond de handen in elkaar slagen om een TD te organiseren voor Rode Neuzendag. Dit is een actie om de aandacht te vestigen op het feit dat 1/5 van de jongeren psychische problemen heeft.

De winst van de Geel Goes Crazy TD gaat naar de Rode Neuzendag actie - ze verkopen ook rode neuzen : De Waai, Werft 28, Geel.

De studentenverenigingen : de Industrieel Ingenieurs Geel, Economica en Agro.
Bovenstaande vereningen maken een deel uit van de overkoepelende VZW Atomos.

Wat is Rode Neuzen Dag?

1 op de 5 Vlaamse jongeren kampt met psychische problemen, vaak met zware gevolgen. Daarom organiseren VTM, Qmusic en Belfius op zaterdag 5 december de eerste Vlaamse Rode Neuzen Dag. Samen met jou en heel Vlaanderen willen ze geld inzamelen voor een betere opvang van jongeren met psychische problemen. Tienduizenden jongeren vinden of krijgen immers nog niet de zorg die ze nodig hebben. Hoog tijd om daar samen verandering in te brengen.

Hoe?
Door te lachen en samen gek te doen. Rode Neuzen Dag wil het taboe doorbreken en via humor de problematiek bespreekbaar maken. Hoogtepunt van de actie wordt zaterdag 5 december. Op die dag is er de grote slotshow met heel wat acteurs, comedians en artiesten in een ongeziene humormarathon op radio en televisie.