Woensdag 26 juli 2017
image
logo nnieuws

Contact voor al je nieuws

Nnieuws redactie:
redactie@nnieuws.be

U bent hier

Geen editie van Sunset in 2017

Lille | Neteland
18.05.2017 - 17.27u
Door: Mark Jaspers

Beste bezoekers en fans van Sunset, de organisatoren besloten om dit jaar een sabbatjaar in te lassen en geen 2017 editie van Sunset Festival te organiseren.

4Wij willen ons volledig focussen op de organisatie van Sunrise Festival dat dit jaar haar 5e verjaardag viert en uitbreidt met een extra festivaldag alsook met een aantal nieuwe stages. Check dus zeker de Sunrise website eens: www.sunrisefestival.be.

Wij geloven nog 200% in Sunset dus dit betekent zeker niet het einde van Sunset Festival, integendeel! Wij zijn op zoek naar een nieuwe toplocatie voor Sunset om het festival nog sterker terug te brengen in 2018. Zo kunnen Sunrise en Sunset hun eigen identiteit verder uitbouwen op verschillende locaties. Dat geeft ons als organisatie ook extra mogelijkheden en ruimte voor creativiteit om zo 2 unieke festivals te creëren voor de bezoekers.4

Voor zij die jaarlijks uitkeken naar die afsluiter van het festival seizoen: niet getreurd.  Op 16 september zal Bass Events, bekend van events zoals onder andere Reverze, Flashback en The Qontinent, een nieuw festival organiseren op De Lilse Bergen: BASS EVENTS OUTDOOR.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Webdesign door Intracto