Het gemeentebestuur verkoopt 24 loten hout. De openbare verkoop vindt plaats op donderdag 20 april om 17 uur in 't Getouw, raadzaal, Molenhoekstraat 2.

De toewijzing gebeurt aan de hoogste bieder met inschrijvingen onder gesloten omslag.

Geïnteresseerden mogen de goederen bezichtigen op de gemeentelijke stapelplaats Drill (Kruisven) op werkdagen in de week van 10 april, telkens tussen 9 en 15 uur. Je kan de loten ook online bekijken via www.gemeentemol.be/houtverkoopapril2017

Hoe een geldig bod indienen ?

Download het inschrijvingsformulier op www.gemeentemol.be/houtverkoopapril2017 of vraag het formulier bij het bezichtigen van de loten.Steek het ingevulde inschrijvingsformulier in een omslag met daarop het lotnummer, het geboden bedrag en je gegevens.Vermeld op de omslag: verkoop loten hout + het lotnummer waarop je biedt.Geef de omslag af tijdens de openbare verkoop op 20 april in de raadzaal in 't Getouw.

Of stuur voor de opening je bod in een tweede omslag via de post naar: College van burgemeester en schepenen, dienst aankoop en aanbestedingen, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol, met vermelding 'verkoop loten hout + het lotnummer'.

Je mag per lot afzonderlijk inschrijven, maar je mag ook bieden op verschillende loten samen.