Voetbal in Heist-op-den-Berg leeft! Dat wordt nog maar eens bewezen door een nieuw, gezamenlijk trainingsinitiatief van een aantal voetbalclubs in Heist-op-den-Berg.

Ongeveer een jaar geleden kwamen SC Wiekevorst, KSV Schriek, KFCM Hallaar, KVC Booischot, KFC Itegem (ondertussen gestopt) en K.SK. Heist voor het eerst bijeen om uit te zoeken of enige samenwerking mogelijk was. Onder het motto ‘samen staan we sterker’ werd intussen een intensief overleg opgestart waaruit een aantal ideeën en initiatieven zijn ontstaan.

Het Heistse gemeentebestuur staat volledig achter deze samenwerking en zorgt mee voor ondersteuning.

Een eerste concreet initiatief dat uit deze samenwerking voortvloeit, is een gezamenlijk trainingsmoment voor de spelers U8–U9. Deze training vindt plaats op 18 september op de terreinen van Itegem. Alle spelertjes van die categorie van de verschillende clubs worden daar uitgenodigd om samen te trainen en te spelen en dit onder begeleiding van de trainers van de verschillende clubs. Op die manier komen spelers met andere spelers en trainers in contact en leren ze misschien wel iets nieuws.

Als dit initiatief positieve reacties krijgt, zijn de clubs van plan om dit op termijn ook te organiseren voor spelers van de andere leeftijdscategorieën.

Praktische info:

Wie?                 Spelers U8–U9

Waar?               Terreinen KFC Itegem, Rozendaelstraat, 2222 Itegem

Wanneer?          Woensdag 18 september

Aanmelden om 17.45 uur, start om 18 uur

Einde om 19.30 uur

Belangrijk:        Bal en drinkbus zelf meebrengen

Aanmelden in trainingskledij

De organiserende clubs SC Wiekevorst, KSV Schriek, KFCM Hallaar, KVC Booischot en K.SK. Heist hopen op een grote opkomst!