Vanaf 1 september opent het restaurant van het lokaal dienstencentrum in Ten Hove de deuren ook op zaterdag. Om de restaurantbezoekers te laten genieten van een gezonde warme maaltijd, zoeken we vrijwilligers. Kan je je één of meerdere zaterdagen per maand vrijmaken tussen 11 en 14 uur? Ga je graag om met senioren? Neem dan contact op met het lokaal dienstencentrum via 014 33 16 00 of lokaaldienstencentrum@ocmwmol.be.

Het restaurant in het lokaal dienstencentrum serveert elke werkdag tussen 11.30 en 13.30 uur warme maaltijden. Met gemiddeld 85 bezoekers per middag is het restaurant een populaire eetgelegenheid. Door dit succes besliste het OCMW om het restaurant ook op zaterdag te openen. Voor de zaterdagopening werken we met vrijwilligers.

Als vrijwilliger in het restaurant heb je een afwisselend takenpakket:
· Voorbereiding kassa, zelfbedieningstoog en tafels
· Bediening kassa
· Ondersteunen bezoekers met een beperkte zelfredzaamheid
· Afruimen en opkuisen tafels
· Afruimen karren keuken

Wat verwachten we van je?
Als vrijwilliger werk je in een beurtrolsysteem op zaterdag tussen 11 en 14 uur. Je bepaalt zelf hoeveel dagen je per maand werkt. Verder verwachten we dat je:
· sociaal bent en graag omgaat met senioren
· zelfstandig werkt, maar ook een teamspeler bent
· flexibel bent
· Nederlands begrijpt en spreekt
· correct met geld omgaat
· bereid bent de kassa met een eenvoudig kassasysteem te bedienen

Wat bieden we aan?
Gevarieerd vrijwilligerswerk in een ontspannen sfeer. We zorgen voor begeleiding wanneer nodig. Per gewerkte zaterdag ontvang je een eetbon voor een dagmenu in het restaurant van Ten Hove.