Gregoor Trucks bestaat 45 jaar en dat moet gevierd worden. De onderneming organiseert dit weekend een opendeur in haar vestiging aan de Toekomstlaan Herentals waar ze al 20 jaar actief is. Iedereen is welkom voor een drankje en frietjes. Bovendien kan je aan de haal gaan met een ballonvaart.

Stichter Gregoor Bouwens

Gregoor Trucks heeft haar naam te danken aan Gregoor Bouwens. Hij stichtte het bedrijf in de jaren ‘80. Niettemin zijn ook Gregoors zoon Mario en z’n lieve vrouw Kristin de drijvende krachten van dit groeiend bedrijf. Gregoor Trucks heeft zowel een vestiging in Herentals als in Balen, met in totaal 54 werknemers.

Grootste IVECO-dealer van de Benelux : gezocht nieuwe medewerkers

Het truckbedrijf heeft recent een nieuwe werkhal van 1000 m² in gebruik genomen. De terecht fiere zaakvoerders Kristin en Mario reageren: “IVECO bezorgt ons de chassis en motoren. Gregoor Trucks werkt vervolgens de bestellingen op maat af,  gaande van kleine bestelwagens tot zware trucks. Wij zijn dan ook fier dat we de grootste IVECO-dealer van de Benelux zijn. We willen onze klanten bedanken voor hun vertrouwen in ons, vandaar dat we hen vandaag en morgen in de bloemetjes zetten.”

Kristin en Mario beschikken reeds over een sterk gemotiveerd werkteam. Toch zijn nieuwe werkkrachten nog steeds welkom. Gemotiveerde mechaniekers met een passie voor automobiel mogen zich aanmelden langs Kristin info@gregoor.be .       Redactie en foto’s Hanne Geudens / Nnieuws.