Op zondag 28 juni 2015 organiseert het gemeentebestuur van Grobbendonk een dag vol plezier en activiteiten. Iedereen is vanaf 14.00 uur van harte welkom op het Astridplein van Grobbendonk, dat voor dit evenement autovrij wordt gemaakt. Dit alles kadert in het initiatief Vlaanderen Feest!, de 11-daagse periode voor de Feestdag van de Vlaamse Gemeenschap.
Het gemeentebestuur wil met dit evenement de inwoners van Grobbendonk en Bouwel op de been krijgen voor een ontzettend leuke en actieve zondag. Bedoeling: vlak na de schoolperiode en vóór de vakantie eens goed uit de bol gaan! Vanaf 14.00 uur is iedereen welkom op het Astridplein, dat volledig wordt afgezet.

Je kan er de hele namiddag genieten van een heleboel straatanimatie. Vanaf 17.00 uur is er de mogelijkheid om te picknicken op het gras van het Astridplein. Je bent vrij om jouw eigen deken, eten en drinken mee te nemen maar je kan ook terecht bij een aantal kraampjes op de parking voor de bibliotheek. Ondertussen voorzien wij muziek van eigen bodem.

Heb jij de mooiste picknickmand of maak je een echt verkleedpartijtje van jouw picknick? We speuren het Astridplein af en gaan op zoek naar de meest originele picknick! De winnaar ontvangt Grobbendonkse cadeaucheques.

Om 19.00 uur is er een optreden van Salim Seghers en vanaf 20.15 uur geeft Get Ready! het beste van zichzelf.