Begin 2013 besliste de Groep Anthonissen om een 8e boekhoudkantoor te openen. In de barmhartige stede van de Kempen, in Geel, werd in april 2013 het Geels kantoor officieel geopend. Gert Verhesen nam toen de taak op zijn schouder om dit project mede te lanceren.
Al snel bleek duidelijk dat de opening van het kantoor in Geel tot een onverwacht en onverhoopt succes zou leiden.

Ondertussen is de ploeg in het Geels boekhoudkantoor uitgegroeid tot 4 medewerkers samen met initiatiefnemer Gert Verhesen. Dit heeft er ook toe geleid dat er in 2015 actief gezocht werd naar een uitbreiding van de kantoorruimte. Tot juni 2015 was boven de kantoorruimte nog de koffie- en lunchbar Mezzanine actief.

Toen zaakvoerder van Mezzanine Maggi Hollandts besliste om eind juni 2015 de deuren te sluiten, zag Gert Verhesen de kans om deze ruimte in te palmen als kantoorruimte. Na enige verbouwingswerken pakt het Geels boekhoudkantoor van de Groep Anthonissen nu uit met een hip en eigenzinnig boekhoudkantoor.

'Een kantoor waar de klant of ondernemer zich onmiddellijk thuis voelt. Een bezoek aan de boekhouder moet fun zijn', aldus Gert Verhesen. In deze context werd dan ook vorm gegeven aan de plannen van de uitbreiding van het kantoor, mede dankzij interieurarchitecte Maggi Hollandts.

In een hip en strak design worden nu de Geelse klanten van de Groep Anthonissen met een warm gevoel, met een open mind en de aanwezige vakkennis ontvangen.

'Onze klanten moeten de meerwaarde van de uitbreiding van dit kantoor aan hun eigen lijf ondervinden', meent een fiere kantoorleider Gert Verhesen.

'Onze klanten verdienen een totaaladviseur met een boekhoudexpertise van dag tot dag en dan nog persoonlijk gebracht. Dit is de visie en de missie waar de medewerkers van de Groep Anthonissen zich elke dag voor inzetten', besluit Gert Verhesen.

Info: Boekhoudkantoor Verhesen & Anthonissen BVBA, Stationsstraat 175, 2440 Geel – Tel. 014 56 39 90 –  gverhesen@anthonissen.com www.anthonissen.com.