Maandag 22 december 2014
image
logo nnieuws

Contact voor al je nieuws

Nnieuws redactie:
redactie@nnieuws.be

U bent hier

Grote hoeveelheid drugs gevonden bij razzia in danscafé Omleiding in Herselt

Herselt
04.06.2013 - 06.03u
Door: ludo coenen

Bij een razia in café Omleiding in Herselt heeft de politie Zuiderkempen zondagnamiddag een grote hoeveelheid drugs gevonden. Het café aan de Ramselsesteenweg in Herselt stond al langer bekend om zijn drugsproblematiek.

Bij de controle trof de politie 62 aanwezigen aan, slechts 2 daarvan waren nooit met het gerecht in aanraking geweest. De aanwezigen en hun wagen werden gecontroleerd op drugs. Bij 21 personen werden drugs gevonden. Ook op de toog vond de politie drugs zoals speed, cannabis en cocaïne, xtc en ghb.

Er werden geen personen opgepakt. Wel werden er heel wat PV's op. De uitbaters krijgen een PV aan hun broek voor het ter beschikking stellen van hun lokalen voor drugsgebruik.

Het café was sinds de zomer 2010 open.

imageMeer nieuws

Op zoek naar hét Kerstgeschenk voor dierenvrienden?

Heist op den Berg | Vlaanderen 22.12.2014 - 10.59u movie (1) foto (8)

Surf dan snel naar de webshop van Toscanzahoeve voor het nieuwe boek van Inge Pauwels.  In “13 Reflecties over dieren” blikt zij terug op tien jaar werken en leven met allerlei soorten dieren.  Een leuk boek dat je mee neemt naar geweldige dierenervaringen, dat boordevol tips zit over de omgang met dieren, en dat je vast en zeker aanzet tot nadenken over je eigen of andere dieren.

Nieuws uit uw regio

Webdesign door Intracto