Vrijdag 18 april 2014
image
logo nnieuws

Contact voor al je nieuws

Nnieuws redactie:
redactie@nnieuws.be

U bent hier

Grote hoeveelheid drugs gevonden bij razzia in danscafé Omleiding in Herselt

Herselt
04.06.2013 - 06.03u
Door: ludo coenen

Bij een razia in café Omleiding in Herselt heeft de politie Zuiderkempen zondagnamiddag een grote hoeveelheid drugs gevonden. Het café aan de Ramselsesteenweg in Herselt stond al langer bekend om zijn drugsproblematiek.

Bij de controle trof de politie 62 aanwezigen aan, slechts 2 daarvan waren nooit met het gerecht in aanraking geweest. De aanwezigen en hun wagen werden gecontroleerd op drugs. Bij 21 personen werden drugs gevonden. Ook op de toog vond de politie drugs zoals speed, cannabis en cocaïne, xtc en ghb.

Er werden geen personen opgepakt. Wel werden er heel wat PV's op. De uitbaters krijgen een PV aan hun broek voor het ter beschikking stellen van hun lokalen voor drugsgebruik.

Het café was sinds de zomer 2010 open.
Meer nieuws

Meest succesvolle start-ups

Internationaal 17.04.2014 - 15.06u foto (3)

Elektronica : Via haar e-commerce platform, GSM Nation biedt een brede selectie van smart-phones, tablets en andere draadloze accessoires. Het bedrijf verkoopt niet alleen het fysieke apparaat, maar biedt een no-contract draadloze service voor consumenten die niet willen worden opgesloten in langlopende overeenkomsten. Naast BtoC, GSM Nation biedt oplossingen voor organisaties variërend van de overheidsinstellingen tot Fortune 500 bedrijven.

Nieuws uit uw regio

Webdesign door Intracto