Han Solo: Kloenke: in zijn nieuwe show 'Kloenke' deelt Han Solo stevige klappen uit ... maar moet hij zelf ook slagen incasseren. Maar toch blijft Han Solo terugvechten. Nu de Islamitische Staat, de Kuringse Kleurenwies Kameraden en andere radicale hobbyclubjes de wereld bedreigen, is Han Solo actueler dan ooit. En noodzakelijk! Hij is de stekende aambei in de reet van alles wat conservatief, extreem en naïef is. Ongemakkelijk – pijnlijk zelfs – maar altijd grappig. Humor met inhoud, diepgang, dubbele bodems en liters zalf.

'Kloenke' is de vierde avondvullende show van Han Solo, gespeeld door acteur Han Coucke. Naast Han Solo is Coucke ook regisseur van o.a. Philippe Geubels, Steven Mahieu, William Boeva ... Op tv was hij dit seizoen te zien als vaste gast in het programma 'Balls of Steel' op 2BE en speelde mee in de fictiereeks 'Bevergem'.

In het verleden was Erhan Demirci in CC Zwaneberg te gast als MC van het multiculturele comedycollectief Hakims of Comedy. In zijn eigen stand-up shows ontziet deze rasechte gastarbeiderszoon geen enkel onderwerp, zijn eigen uittocht van het harde, Limburgse dorpsleven naar het nog hardere 'life in the getto' van de grootstad Brussel nog in het minst. Erhan gaat als allochtoon door het leven, heeft daar zo zijn eigen kijk op en dat zal je geweten hebben.

Han Solo + Erhan Demirci: dubbelprogramma op donderdag 25 februari om 20 uur

Cultuurcentrum Zwaneberg, Schouwburg, www.zwaneberg.be, 015 25 07 70