Vanaf 19 december kan je in alle Selexionfilialen in Vlaanderen de exclusieve braadpan van Harry en Olga, het bekende Herentalse glamourkoppel uit The Sky Is The Limit, aanschaffen. Het ideale eindejaarscadeau klinkt het bij het koppel en bij Hilde Rutten en Nadine Van Even,  de verantwoordelijken van de ontwerper van het gekende keukengerei BergHOFF.

Alleen maar gezond

Het bijzondere van de braadpan is dat je er alleen maar gezond in kan koken...Want in de braadpan maak je geen gebruik van vetten. De braadpan is vier maanden uitgetest en volgens Harry en Olga en de firma BergHOFF uniek. De pan heeft een diameter van 26 centimeter met een anti-aanbaklaag.

De braadpan is de eerste uit een reeks keukengerei van Harry en Olga. Snijplanken, messensets en een wokpan moeten volgend jaar op de markt komen. 

Wordt het Eilandje in Herentals een nieuw mekka van potten, wokpannen, deksels en veel meer?  Komt er een baby? Krijgt het liefdeskoppel een kookprogramma op tv? Gaan ze de internationale toer op?  Blijven ze op 't Eilandje in de villa wonen?  Volg het op NNieuws.