HBBC (nog steeds zonder van Beeck) wilde absoluut winnen van zijn zwarte beest en startte snedig. De bezoekers speelden mee en zo werd de eerste periode afgesloten met een 14-15 stand.

Raf Michiels pr HBBC : 'In het tweede kwart lag er een deksel op de ring waardoor Herentals geen afstand kon nemen, integendeel zelfs. Er werd afgesloten na een 12-14 score en zo stond de 26-29 ruststand op het bord.
HBBC nam een blitzstart in de derde periode en boog de situatie om. Na de 25-23 kwartstand was alles nog mogelijk.

Het vierde kwart werd aangevangen met een 51-52 tussenstand. Door de zeer sterke verdediging in dit laatste deel, en zeer fel aangemoedigd door onze fantastische supporters, kon HBBC enkele schitterende aanvallen afronden. Een mooie 22-9 was het resultaat hiervan en zo werd de wedstrijd gewonnen met 73-61.

Een mooie, intense wedstrijd van hoog niveau. Op naar volgende week met een moeilijke verplaatsing naar Kontich Wolves.'

Kwart 1: 14-15
Kwart 2: 12-14 (rust: 26-29)
Kwart 3: 25-23 (51-52)
Kwart 4: 22-9 (einde: 73-61)