Er waren heel wat supporters op post voor deze laatste wedstrijd van het seizoen. Terwijl je kon proeven van Rita's lekkere frietjes met stoofvlees, speelden de seniors nog eens een mooie wedstrijd. Al moeten ze volgend seizoen wel een reeks lager starten.

Ook de overhandiging van een medaille aan de benjamins, die een fantastisch seizoen speelden, mocht op veel applaus rekenen.

Vincent begon met enkele scores en assists, Koen en Wouter zetten Herentals direct op het juiste spoor. Via 16 – 9 ( 5min) werd het 25 -16 na het eerste kwart.

In het 2de kwart pasten de bezoekers hun defense aan en beperkten de thuisploeg tot 12 punten en naderden zo tot op 3 punten 32-29 (5 min). Daan en Ewald werden foutief gestopt en met een 4/4 aan vrijworpen werd er gerust met 37-32. Het leek erop dat de HBBCC- spelers de vele trouwe supporters nog eens wilden verwennen.

Blitzstart in het derde kwart, na 2 min wezen de bordjes 49 – 34 (12 – 2). Stabroek gaf zich niet gewonnen. De driepunters van Wouter (4x) werden door Van Wassenbergh met drie driepunters en Somers beantwoordt zodat het verschil beneden de tien punten bleef 63 – 56 met nog 10 minuten te spelen.

In het vierde kwart werden de bezoekers tot 11 punten beperkt, zodat de zege niet meer in gevaar kwam en via 78 – 62 werd er gewonnen met 85 – 67.

HBBC ging naar oude traditie al feestend de nacht in, na eerst een frit met stoofvlees, en zevergaten alle ellende van het voorbije seizoen (toch voor deze nacht).

Tot volgend seizoen in 2e provinciale waar HBBC hopelijk terug een hoofdrol kan spelen.