Voor het eerst sinds haar pril bestaan organiseert HockeyClub ARTEMIS Herentals vzw haar Indoor Hockey Day op zaterdag 26/11. Tijdens deze dag staat een hockey- en belevingstocht op de kalender.

Met hun passage langs uitdagende spelactiviteiten ervaren de leden, hun familie, vrienden en publiek ongetwijfeld een unieke hockeybeleving in een aanstekelijke sfeer.

Zoals de naam al doet vermoeden, staat de Indoor Hockey Day in het teken van een goede doel. Samen met het Olivia Fund vzw wil de club de aandacht vestigen op het belang van wetenschappelijk kankeronderzoek voor jongeren.

‘Samen kunnen we kanker verslaan’ is het motto waarvoor iedereen zich al sportend wilt inzetten.

Hockey Internationals Arthur Van Doren en Emma Puvrez schitteren in de HockeyClinics. ‘We proberen van deze dag een leuk event te maken voor het hele gezin. Naast de basistechnieken van de hockeysport, knotshockey en Shoots Outs maken de HockeyClinics van Arthur Van Doren en Emma Puvrez de affiche onweerstaanbaar’, vertelt voorzitter Els Van den Bossche.

Vanaf 14.00u gaan beide internationals met de eigen trainers aan de slag op het Indoorveld van Sport Vlaanderen Herentals, waarin een mix gemaakt wordt van tips en trics, aangevuld met enkele basistechnieken uit teamtrainingen.

Als afsluiting volgt de populaire signeer- en fotosessie met beide toppers. ‘Dat belooft een geweldige ervaring te worden, zowel voor de sportieve deelnemers als voor het publiek’.

Nieuw logo club

In primeur kunnen de deelnemers en het publiek om 15.00u de onthulling van het gloednieuwe logo van de club bijwonen. Verder kent de namiddag extra animatie op en rond het indoorveld. ‘In de nieuw gerenoveerde indoorhal van Sport Vlaanderen Herentals verwachten we weer een mooie opkomst’, aldus Els.

De dag wordt afgesloten met een lekkere Winterbarbecue vanaf 17.30u.

De HC ARTEMIS Indoor Hockey Day For Olivia Fund vindt plaats op zaterdag 26 november vanaf 14.00u.

Inschrijven voor de hockeyactiviteiten en de WinterBBQ en meer info via het secretariaat of de website www.hcartemis.be.

Straks meer.