U bent hier

Healthy & Tasty : nieuw kookboek voor échte levensgenieters

Herentals | Kempen regio | Vlaanderen
30.11.2016 - 11.21u
Door: Herman Gezelle

Woensdagavond stelden auteurs Liesbeth Leysen en Myrian Van Dyck in de riante gebouwen van Domo hun nieuwste kookboek Healthy & Tasty voor.  De sympathieke dames leerden mekaar 9 jaar geleden kennen tijdens hun opleiding tot gezondheids- en voedingsconsulente. Bijna 3 jaar al geven ze samen kooklessen in de showroom van Domo Elektro aan Dompel Herentals, het bedrijf waar de echtgenoot van Leysen, Wim De Voeght, CEO is.

'Met  Healthy & Tasty willen we bewijzen dat gezond koken ook lekker kan zijn,' onderstrepen Liesbeth Leysen en Myrian Van Dyck enthousiast.

'In het 1e deel van het boek vertellen we over de negatieve effecten en gezondheidsbevorderende aspecten van verschillende koolhydraten, suikers, vetten en eiwitten. Tevens krijg je alle informatie over additieven, het zuur-base-evenwicht en veel meer.

Daarna volgen 100 recepten voor amuses, soepen, salades, lunchen, diners, desserts en drankenMyriam Van Dyck: 'Bij elk recept staan weetjes over de ingrediënten, die overigens voor 98 procent in iedere gewone supermarkt verkrijgbaar zijn. De recepten zijn smakelijk, zien er aantrekkelijk uit en zijn bovendien snel en makkelijk te bereiden, want in deze hectische tijden willen weinig mensen uren in de keuken staan.'

Veel groenten
Liesbeth Leysen : 'In veel van mijn favoriete gerechten steken groenten er met kop en schouders bovenuit. Groenten zijn met alles goed en verrassend te combineren.'

De 2 gezondheids- en voedingsconsulenten willen tegelijk de boodschap meegeven dat het belangrijk is om zélf je gezondheid in handen te nemen.

Zo weet Liesbeth, die 17 jaar in de zorg werkte: 'Gezondheidszorg gaat niet alleen over genezen, maar bovenal over hoe te voorkomen. Gezonde voeding is daarom al een essentiële stap in de goede richting in het vinden van het juiste evenwicht, op weg naar een goede gezondheid en meer vitaliteit.'

Healthy en Tasty is een uitstekend kerstcado - het boek is verkrijgbaar via de webshop van Domo Elektro.

Mien uit Lier heeft de kooklessen met veel plezier gevolgd : 'Ik heb heel veel geleerd van Liesbeth & Myriam. Thuis gebruiken we nu veel groenten en vermijden we suikers en vetten.  Ik raad iedereen het waardevol knap boek aan,  en kom de kooklessen hier bij Domo volgen'.

Guy Verellen / NNieuws.

imageMeer nieuws

Voorlopig geen extra foto's door internationale panne Flickr.com

Kempen regio | Neteland | Vlaanderen 21.09.2017 - 15.24u

Voka – KvK Kempen schuift auto dagje aan de kant

Voka – KvK Kempen schuift auto dagje aan de kant
Kempen regio 21.09.2017 - 12.23u

Verkoop bedrijfsvoertuigen blijft stijgen

Verkoop bedrijfsvoertuigen blijft stijgen
Vlaanderen 21.09.2017 - 11.42u

Vermist@Kasterlee

Vermist@Kasterlee
Kasterlee 21.09.2017 - 11.28u

Sportdienst en woonzorgcentra bieden gratis bewegingslessen aan

Sportdienst en woonzorgcentra bieden gratis bewegingslessen aan
Neteland | Nijlen regio 21.09.2017 - 11.14u

Verkeersdrukte Molenvest

Verkeersdrukte Molenvest
Herentals 21.09.2017 - 10.44u

Bestuurder komt om bij klap tegen boom in Ravels

Bestuurder komt om bij klap tegen boom in Ravels
Kempen regio | Neteland 21.09.2017 - 09.58u

Nieuws uit uw regio

Webdesign door Intracto