Ex-cultureel ambassadeur 't Centrum bruist zoekt helpende handen voor het Bierfestival op 20 en 21 mei, en Mol Metten op 21 mei. Wil jij samen met de organisatoren de handen uit de mouwen steken om van deze evenementen een succes te maken ?

Contacteer dan Walter Slaedts of Etienne Luyten. Uit de vele taken kies je zelf welke taak bij je past. Vele handen maken licht werk!

Bierfestival op 20 en 21 mei: promotie van lokale en streekgebonden bieren in samenwerking met brouwerijen en lokale bierproducenten op de binnenkoer van De Zwaan. Aangevuld met foodtrucks, kinderanimatie,...

Mol Metten op 21 mei: een aaneenschakeling van markten (bloemen- en plantenmarkt, automarkt, rommelmarkt, multiculturele markt, dierenmarkt, boerenmarkt, marktkramers) doorheen het Centrum. Dit alles wordt aangevuld met animatie, diverse acts, optredens, gezellige terrasjes op het parcours. Heel wat handelszaken houden die zondag open en komen – net als bij de braderij – met hun waren naar buiten. Ook de horecazaken zetten hun beste beentje voor.

Taken te verdelen
Extra helpers zijn nodig voor: opstellen en bemannen drankenstanden, tappen, wegbrengen drankjes, ophalen leeggoed, opstellen tenten, plaatsen toewijzen aan deelnemers markten, tafels en stoelen klaarzetten, opruimen, enzomeer. Er zijn tal van taken te verdelen. Mogen we op jouw hulp rekenen?

Meer info:
Walter Slaedts, 0498 29 42 67, walterslaedts285@hotmail.com
Etienne Luyten, 0471 69 42 56, luyten.etienne@skynet.be