De organisatoren van Herentals Feest hebben zich nogmaals overtroffen. Dit jaar staan Kapitein Winokio, Sisters Only & Band, Cleymans & Van Geel, Rock Me Abba, Scala & Band Summer Tour en de Nasty DJ's  op de affiche. Daar komt nog een surprise act in de vooravond van vrijdag 31 juli bij.

Kapitein Winokio brengt in Herentals voor het jonge publiek zijn nieuwe show 'Ankers en Roeren'.  Sisters Only & Band openen het avondprogramma, de drie super ongelooflijke zingende zussen uit Morkhoven. 

Jelle Cleymans en Jonas Van Geel brengen hun programma met eigenzinnige interpretaties van onsterfelijke Nederlandstalige hits van Gorki tot Clouseau, van Frank Boeijen tot Borsato, van Rob de Nijs tot Raymond Van het Groenewoud. Rock Me .. Abba brengt de Nr. 1 World's Abba Tributeband uit Engeland, een concertje vol hits van Abba.

Nog verrassender is de slotact van de vrijdagavond: Scala & Band Summer Tour. Stijn en Steven Kolacny van Scala komen met een unieke bezetting van een twintigtal hemelse stemmen met een begeleiding van drum, gitaar, basgitaar en piano voor een ongelooflijke sfeervolle avond met songs van Radiohead, Nirvana, U2, Milk Inc., Depêche Mode, Rammstein, ...

Wanneer al die hemelse geluiden boven de Grote Markt van Herentals uitsterven zorgen de Nasty Deejays nog voor een spetterende openluchtparty. Knap.

Op de foto : Sisters Only en organiserend HFF-comité met o.a. Bart Timperman, Guy Huysmans en voorzitter Charles Van de Wouwer / NNieuws Hansa Bella Hout / Ludo Coenen.