Zangeres Iris treedt eind juli op tijdens Herentals Feest. Met Iris geven de organisatoren van Herentals Feest een eerste grote naam van het showprogramma vrij.

De organisatoren van Herentals Fietst/Feest duimen mee voor een goed resultaat van de Belgische Eurosongkandidate.

 
Bart Timperman : 'Uit puur Herentals chauvinisme. Maar ook omdat Iris de eerste artieste is met wie een contract werd afgesloten voor de volgende jaargang van ons evenement. Stel je maar voor dat we straks kunnen aankondigen dat de winnaar van Eurosong op ons podium staat...
 
Met de boeking van deze artieste willen we aansluiten bij de traditie die we al jaren respecteren. Want ook dit jaar gaan we resoluut voor een feestavond waar iedereen, jong en ouder, muziek naar zijn/haar smaak zal vinden. Met onze eigen band en daarrond een brede waaier muziekgenres door toppers uit het vak.
 
Herentals Feest was ook steeds een evenement waar lokaal talent het podium kon delen met grote namen. Ook nu zal dat weer zo zijn. Met Iris hebben we zelfs de twee in huis. Lokaal talent maar ook een grote (inter)nationale naam.
 
Op dit moment wordt nog met heel wat muzikanten onderhandeld. Wij hopen u de komende maanden nog meer over onze affiche te kunnen vertellen.'

Foto : Iris bij  dj Tam ThalsFM / archief / N.