Marylise & Rembo Fashion Group (MRFG) uit de Diamantstraat Herentals, het gerenomeerde familiebedrijf achter de bruidsmodemerken Marylise & Rembo Styling, zal binnenkort voor het 2e jaar op rij met beide merken in de kijker staan tijdens de hoog aangeschreven catwalk shows van de Barcelona Bridal Week.

Onder grote belangstelling van de internationale fashion scene zullen 25 prestigieuze modebedrijven, waaronder MRFG, de nieuwe 2018 collecties showen. MRFG is een modebedrijf met alle knowhow in huis.

Met een jong gedreven team aan het bewind en een creatieve poule van (gast)designers beschikt het bedrijf over alle troeven om zich mee naast de wereldtop te plaatsen.

Door bovendien voortdurend de markt te analyseren en voeling te hebben met wat er leeft onder de bruiden, kan de groep snel inspelen op modetendensen en behoeften, en dus trendsettend zijn. Zo zitten er in de 2018 collecties tal van nieuwe, verrassende elementen die menig bruid zal verblijden.

Algemeen gesproken wordt er bij Rembo Styling een 'boho chic' tendens waargenomen en bij Marylise wordt er eerder een 'easy chic' toon neergezet. Op donderdag 27 april zal de catwalk show van MRFG om 10.30u aanvangen. Meer info op: www.barcelonabridalweek.com.

Barcelona Bridal Week 2017
De 27e editie van deze 'prêt-a-couture' fashion shows vindt plaats van 25 tot 28 april in de Fira Barcelona. Tijdens deze week showen top designers en gerenommeerde bruidsmodemerken hun collecties voor 2018.

Deze catwalk shows krijgen wereldwijd aandacht gezien zij als referentie worden genomen voor de nieuwe trends in de bruidsmode. Hierdoor zullen tal van belangrijke (bruids)media ter plaatse zijn om de shows te komen bezichtigen en becommentariëren.

MRFG mag voor de tweede keer op rij deelnemen aan deze exclusieve fashion shows. Een hele eer. Vorig jaar zorgde de groep door hun eerste deelname voor een Belgische primeur. Dit jaar zijn ze opnieuw het enige Belgische modebedrijf dat aanwezig zal zijn naast vierentwintig andere prestigieuze merken.

Zo vertelt Chiara De Vlieger (foto), junior CEO & de 4e generatie in het familiebedrijf: "Vorig jaar was voor ons een schitterend jaar met een eerste deelname aan de Barcelona Bridal Week én de 90e verjaardag van ons bedrijf.

2017 wordt ook een erg veelbelovend jaar, misschien zelfs nog beter dan 2016. Niet alleen mogen we voor de tweede keer deelnemen aan de exclusieve fashion shows van de Barcelona Bridal Week 2017.

Ons bedrijf is daarnaast ook in volle expansie. Zo zitten we sinds kort ook met onze beide bruidsmerken in Australië en China, naast Amerika, Rusland en Japan. Een fantastische verwezenlijking.

De Barcelona Bridal Week 2017 wordt dus zeer zeker een mooie kers op de taart voor al het harde werk dat heel het MRFG team heeft neergezet de afgelopen maanden. We kijken er heel erg naar uit!" Guy Verellen / Foto's NNieuws.