Nog tot 31 augustus houdt De Bus haar zomerregeling aan, d.w.z. op maandag, dinsdag en donderdag open van 17 tot 19 uur, op woensdag van 14.30 tot 19 uur.

Op 21 juli en 15 augustus zijn we zoals de andere gemeentediensten gesloten. Wat vind je nog op De Zomerse Bus? De Jeugddienst stapt mee op De Bus op woensdag 27 juli aan de halte van Itegem (14.30 tot 16.30 uur). Zij komen knutselen en iedereen die wil mag meedoen! De Jeugddienst brengt ook een hapje en een drankje mee voor alle bezoekers, ook voor hen die niet meeknutselen.

Op dinsdag 2 augustus zijn de senioren aan de beurt. Nele-van-de-seniorendienst zorgt voor petanqueballen en opent de petanquebanen achter de kerk van Schriek (17 tot 19 uur). Ook zij brengt een natje en een droogje mee voor iedereen (dus ook niet-senioren welkom)! Op beide dagen kun je eveneens deelnemen aan een korte kennismakingskwis over De Bus. Wie deelneemt, verdient nog een klein extraatje …

Vanaf 1 september schakelen we weer een versnelling hoger! De juiste haltes en tijden vind je op http://heist-op-den-berg.bibliotheek.be/pagina_nieuw/halteplaatsen-en-tijden-de-bus of in de bib of het gemeentelijk onthaal.

Op 1 september zal De Bus aan de halte van Pijpelheide uitwijken naar parkeerplaatsen iets verderop aan de Schrieksesteenweg (tussen de lagere school en de kerk), dit om de kermis aan de school alle plaats te geven. Nadien staat De Bus terug op haar vertrouwde plaatsje aan de school. In Wiekevorst is er vanaf 7 september ook een wijziging.

Door de wegenwerken aan de kerk verhuizen we onze halte naar het pleintje voor de lagere school Sint-Jan (Pastoriestraat/Paradijzen). Ook als de werken nog niet zijn gestart in september, zullen we de halte al verhuizen. Deze regeling houden we aan totdat de werken aan de kerk zijn afgerond. We houden jullie op de hoogte!

Ziezo, met deze info vindt jong en oud hopelijk zijn weg naar De Zomerse Bus! Tot dan!