U bent hier

Hinder en omleidingen stationsbuurt Olen van 6 tot 11 maart

Olen
03.03.2017 - 12.09u
Door: Herman Gezelle

Naast auto- en vrachtwagenbestuurders moeten ook pendelaars, voetgangers en fietsers in de week van maandag 6 maart (vanaf 8.00 uur) tot en met zaterdag 11 maart (tot 8u) rekening houden met hinder in de buurt van het treinstation van Olen. Infrabel zal de treinsporen vernieuwen.

Oversteekverbod en omleiding
Voor de werken van Infrabel gaat de spooroverweg in de Stationsstraat vijf dagen dicht voor al het verkeer. Het lokaal bestuur bekeek samen met de infrastructuurbeheerder van de Belgische spoorwegen of het mogelijk was een oversteekplaats te voorzien voor pendelaars en zwakke weggebruikers maar omdat dit niet op een veilige manier kan, blijft elke doorgang aan de spoorwegovergang verboden.

Treinreizigers die aan de overkant van het perron willen geraken, net als voetgangers en fietsers, zullen van 6 tot 11 maart een omleiding moeten volgen. Je kan deze hier bekijken via 'omleiding 2'.
Een tip: vertrek in deze periode ruimschoots op tijd naar het station. Naast het volgen van een omleiding zal je mogelijk langer op zoek moeten gaan naar een parkeerplaats.

Andere omleiding voor auto's en vrachtwagens
Auto's en vrachtwagens moeten een grotere omleiding volgen. Check deze hier via 'omleiding 1'.

De Lijn bus 15b
Volgende haltes worden tijdens de week van 6 maart niet bediend:
- Station
- Waterstraat
Er worden vervanghaltes voorzien op volgende plaatsen:
- kruispunt Larumseweg
- kruispunt Lichtaartseweg

Treinverkeer
Het treinverkeer zal volgens Infrabel ongewijzigd blijven.
Meer nieuws

Nieuws uit uw regio

Webdesign door Intracto