HIS, specialist handmatige industriële schoonmaak in en rond bedrijven, opent vrijdag 7 juli het nieuwe hoofdkantoor in Westmeerbeek. Het jonge bedrijf kan zo de groei van de afgelopen jaren verder zetten.

Zaakvoerder Dirk Dierckx : 'Zeven jaar na de start van HIS nemen we afscheid van Noorderwijk. Op die relatief korte periode kende het bedrijf al een sterke groei. Zo steeg onze omzet het afgelopen jaar met 20%. Om die groei te bestendigen, verhuisde HIS recent naar een nieuw gebouw met meer mogelijkheden en meer ruimte.

Voortaan bevinden het kantoor en magazijn van HIS zich op het gloednieuwe bedrijventerrein La Corbeille in Westmeerbeek, een deelgemeente van Hulshout. We namen onze intrek in een van de eerste 20 energiezuinige KMO-units. Die werden opgeleverd door Industriebouw Willy Naessens, in opdracht van projectontwikkelaar Tervia's. Vrijdag 7 juli gaan ons nieuw magazijn en kantoor officieel open.'

Over HIS
HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak, binnen, buiten en rond bedrijven. We bieden een gratis reinigingstest aan aan geïnteresseerde klanten. Zo kunnen ze onze topkwaliteit, realistische timing en maximale veiligheid uit de eerste hand ervaren. (pp)

HIS bvba
Corbeillestraat 12
2235 Westmeerbeek
www.hisservices.be