Op zondag 14 september  zal het de vijfde editie zijn van Montmartre op het Begijnhof van Herentals. Reden genoeg om deze dag een “gekleed” tintje te geven, sommige kunstenaars hebben voor de gelegenheid een hele outfit laten maken, anderen houden het bij een hoedje.

Zo kan je niet alleen schilders maar ook beeldhouwers, keramisten en pottendraaiers, borduursters en andere beoefenaars van textiele kunsten, juweelontwerpers , grafische kunstenaars en kalligrafieschrijvers, bloemschikkunstenaars en nog meer gedreven personen  ijverig bezig zien met één of ander aspect van hun specifieke discipline.

De accordeonspelers  van de Academie voor dans, muziek en woord brengen de gepaste sfeer.  En ook dit jaar zal Fotoclub Anthony ten toon stellen in het Fundatiehuis.

In de tuin van het Fundatiehuis  kan je genieten van een bordje kaas of een lekker stukje taart met misschien een speciaal biertje  er bij of een glas wijn terwijl Zoem, zoem, zoem met poëzie en muziek jouw innerlijke mens zal verwennen.

Inkom gratis.  Montmartre 2014 : 14 september van 11 tot 18u

Een initiatief van de Herentalse Cultuurraad.

Georganiseerd door de vrijwilligers van het Organiserend Comité Montmartre .