Een voedingswinkel in het centrum van Geel kreeg een inbreker over de vloer. De politie werd gealarmeerd door een getuige. De politie kwam ter plaatse en kon de dader identificeren aan de hand van achtergelaten sporen.

Dirk Van Aerschot, korpschef politiezone Geel – Laakdal – Meerhout : 'Er werd een huiszoeking gedaan en de gestolen goederen - geld, drank en sigaretten - werden aangetroffen. Het gaat om een 50-er uit Geel. Hij heeft de feiten bekend en moet zich later voor de rechtbank verantwoorden.

Horen, zien en melden
De politiezone Geel-Laakdal-Meerhout benadrukt in al haar communicatie het belang om verdachte zaken te melden. Hierdoor heeft de politiezone al verschillende zaken opgehelderd. Zie je iets dat verdacht is? Aarzel dan niet om de politie onmiddellijk te verwittigen op het algemeen noodnummer 101 of rechtstreeks op het nummer 014 56 47 00 voor de gemeenten Geel, Laakdal en Meerhout. Op die manier kunnen we onze ploegen gericht aansturen en mogelijk puzzelstukjes in een onderzoek bij elkaar leggen.'