Geocaching en andere schatten

Tijdens de Digitale week op woensdag 23 april maken we om 13u en om 14u kennis met schattenjacht (geocaching). Wat is geocaching en hoe begint u ermee? Breng uw opgeladen GPS of Smartphone mee om op zoek te gaan naar een verborgen schat in Vorselaar (vooraf inschrijven!). Meer info over de Digitale week vindt u hier.

> Info en inschrijven: bij Digidak in de Bib,

   pwa@vorselaar.be, 014 50 71 22

Sportkampioenen en sportverdiensten gezocht

Het Gemeentebestuur en de Vorselaarse Sportraad huldigen dit jaar de sportkampioenen 2013-2014 en de sportverdienste 2013 op vrijdag 20 juni 2014. Daarom vragen we deze aan ons bekend te maken. Het reglement en de invulfiches vindt u hier. Indienen kan t.e.m.  4 mei 2014.

> Info en indienen: sport@vorselaar.be, 014 50 71 13

Maandelijks onderhoud rookmelders

Om een goede werking van uw rookmelder te garanderen, houdt u hem best stofvrij. Maandelijks stofzuigen is de beste methode. Test ook minstens eenmaal per maand uw rookmelder via de testknop. Vijf procent van de rookmelders werkt niet omdat ze verkeerd hangen, nog in de verpakking zitten of geen (werkende) batterijen hebben.

> Info: www.mijnrookmelder.be

Vacature politie Neteland

De Lokale Politie Neteland zoekt een hulpkracht (M/V) niveau D. Het gaat om een contractuele functie in voltijds dienstverband.

Klik hier voor meer info.

G-sport

De provincie Antwerpen wil zoveel mogelijk personen met een handicap doen sporten! Er zijn al 223 G-sportclubs waar u als G-sporter terecht kunt en er is een ruim aanbod aan G-sportevenementen, vormingen en sportkampen. Het Provinciaal Sportcentrum Peerdsbos in Brasschaat wordt ook op en top toegankelijk gemaakt!

> Info: www.gsport.be.