Update Poederleeseweg/N153

Vanaf maandag 19 mei zullen de werken op de N153, de Poederleeseweg, in Herentals klaar zijn. U kan dan opnieuw via de Poederleeseweg richting Herentals rijden.

Meteen daarna, op maandag 19 mei, start de laatste fase van het grote herinrichtingsproject van de N153. Vanaf dan bevindt de werf zich in het centrum van Poederlee (Lille). Aangezien Aquafin daar extra werken zal uitvoeren aan de riolen, zal de laatste fase 3 weken duren.

> Info: www.wegenenverkeer.be/N153

Molenbaan richting Grobbendonk afgesloten

Nu donderdag 15 mei start de aannemer met de tweede fase van de rioleringswerken in Vorselaar Noord. Dit betekent dat de Molenbaan richting Grobbendonk zal worden afgesloten gedurende 3 weken vanaf 15 mei t.e.m. 6 juni.  Er is gedurende deze periode geen doorgaand verkeer mogelijk. Er wordt een omleiding voorzien via Goorbergenlaan – Lepelstraat/Hofeinde.

> Info: riolering@vorselaar.be, 014 50 71 07

Alle kinderen welkom op speelplein Kaboem!

Speelpleinwerking Kaboem wil inspanningen leveren om zich open te stellen voor alle kinderen. In principe zijn ook kinderen met een beperking die specifieke zorg vereisen, welkom. In dit geval vragen we ouders wel om zo vroeg mogelijk, voor aanvang van de zomer, contact op te nemen. In overleg met de ouders en de animatoren maken we afspraken over de manier waarop we speelpleinwerking zullen proberen aan te bieden. Meer info over de speelpleinwerking leest u in onze zomerbrochure.

> Info: jeugd@vorselaar.be, 014 50 71 25

Infomoment verkiezingen

Vanavond: maandag 12 mei om 19u30 is er een gratis infomoment in Sprankel! rond de verkiezingen van 25 mei. Hoe zitten de verkiezingen in elkaar? Waar staan de partijen voor? Wat is het verschil tussen links en rechts?

> Info: ilse.stessens@vorselaar.be, 014 50 71 87