Boekenverkoop in de bib

Hebt u zin om tijdens de vakantie weg te dromen bij een goed boek? Of liever bij heel veel goede boeken?

De bib verkoopt vanaf vandaag heel wat boeken aan prijzen vanaf 20 eurocent. Tot 1 augustus kan u ook een onbeperkt aantal boeken ontlenen. Kom met uw kruiwagen om alle gekochte en ontleende boeken mee naar huis te nemen!

Krijgt u dorst van al die kruiwagens te vervoeren? LDC Sprankel! biedt een gratis koffie aan al wie deze zomer 15 boeken of meer koopt in de bib.

> Info: vorselaar@bibliotheek.be, 014 50 71 82

Hitteplan

Tijdens warme dagen is het belangrijk om kinderen, ouderen, zwangere vrouwen en ook uzelf te beschermen tegen grote hitte. Om volop van het mooie weer te kunnen genieten, neemt u best de volgende voorzorgsmaatregelen:

-         veel drinken, vooral water;

-         veilig zwemmen;

-         de blootstelling aan de zon beperken en zonnecrème gebruiken;

-         uw woning ’s nachts verluchten, omdat de temperaturen dan lager zijn.

> Info: klik hier

Sluitingsdagen juli

Tijdens de maanden juli en augustus is het gemeentehuis op woensdagnamiddag gesloten. Op maandag 21 juli sluiten wij wegens de Nationale feestdag. De sporthal is gesloten van 7 juli t.e.m. zondag 3 augustus.

Kinderclub De Regenboog en speelplein Kaboem sluiten van maandag 21 juli t.e.m. vrijdag 25 juli.

De bib sluit van 2 t.e.m. 31 augustus wegens verfraaiingswerken. Hierna staan wij graag terug tot uw dienst.

> Info: sluitingsdageninfo@vorselaar.be, 014 50 11 01

Gratis vakantietoezicht door Politie Neteland

Plant u een vakantie of bent u voor een langere periode weg van huis? Zorg dan dat uw woning geen gemakkelijke prooi is voor inbrekers. Automatische lichtschakelaars geven uw huis een bewoonde indruk. Ook uw buren, vrienden of familie kunnen een handje helpen door overdag de rolluiken op te trekken, de brievenbus te lichten en uiteraard uw huisdieren te verzorgen. Geeft u ook niet te veel info prijs op sociale media? Via politie Neteland kan u gratis vakantietoezicht aanvragen.

> Info: www.politieneteland.be, 014 244 200