Repair Café in Vorselaar
Naast de reparatie van kapotte spullen, valt er morgen tussen 13u en 18u nog heel wat te beleven in het Repair Café in Sprankel! Tijdens het wachten kan u genieten van cake, quiche of verse soep. Voor de kleintjes is er een kinderhoek met kindergrime. Hebt u thuis een boek dat u beu bent? Breng het mee en ruil het in onze boekenruilkast. Er is ook een workshop 'vegetarisch broodbeleg maken'.
> Info: eline.wens@vorselaar.be, 014 50 71 87

Van erf tot erf, van schaap tot wol
Zondag 26 april kan u in Vorselaar een unieke schapenstoet bewonderen. Tijdens de Erfgoeddag 'Van erf tot erf, van schaap tot wol' wandelen de schapen en lammetjes van de Schapenstal (Dijkbaan) naar de Schransweide (Nieuwstraat). Aan de weide is er een verkiezing van het mooiste herdertje en herderinnetje en er zijn demo's schapendrijven, schapenscheren, spinnen, vilten, ... U kan ook genieten van een schapenspeculoos of schapenkaas en voor de kinderen zijn er aaischaapjes, kindergrime en knutselen met wol. Bovendien ontvangt onze pastoor op deze dag om 14u de titel 'Ereburger van Vorselaar'.

> Info: facebook, cultuur@vorselaar.be, 014 50 71 25

Langste en mooiste erehaag
Op 17 mei vormen we niet alleen de langste, maar ook de mooisteerehaag in Vorselaar. Gewone bezoekers komen best in witte of gele kledij, want dat zijn de themakleuren die we in de langste erehaag van Vlaanderen gaan gebruiken. Alle verenigingen en clubs komen in uniform.

Bent u er ook bij op 17 mei? Er zal deze dag nog van alles te beleven zijn in Vorselaar. Tussen 10u en 15u kan u genieten van een tof animatieprogramma met live muziek voor jong en oud. U krijgt er een heleboel gezelligheid, goede doelen en een hoop leuke gadgets bovenop. Breng zeker uw (klein)kinderen, (groot)ouders, buren, vrienden, familie en kennissen mee want elk warm hart telt!

Vrijwilligers die bloemenlinten willen maken kunnen op 14, 15 en 16 mei vanaf 9u terecht in de ontvangstzaal van het klooster om te helpen: ingang via het poortje op de hoek Kerkstraat/Markt.

> Info: sport@vorselaar.be, 014 50 71 13

Zomerregeling containerpark
Op het containerpark is de zomerregeling ingegaan. U kan er op woensdagen doorlopend terecht van 13u tot 20u.
> Info: milieu@vorselaar.be, 014 50 71 29

Vacatures
BKO De Regenboog is dringend op zoek naar een begeleid(st)er met vervangingscontract (niveau D, 19/38).

Ook binnen onze brandweerzone zijn er enkele vacatures. U kan deze raadplegen op onze gemeentelijke website.
> Info: personeel@vorselaar.be, 014 50 71 02