Het enige zekere in het leven is dat we allemaal doodgaan, wordt wel eens gezegd. Alleen zijn het tijdstip en de manier waarop we sterven voor niemand een zekerheid. De wetgeving voorziet voorafgaand een aantal bepalingen die kunnen worden vastgelegd. Weinig mensen zijn vertrouwd met deze wetten en de mogelijkheden van de verschillende levenseindebeslissingen (waaronder euthanasie).

Het einde is te belangrijk om er niet bij stil te staan. Daarom organiseert het gemeentebestuur van Grobbendonk in samenwerking met LEIF (vzw LevensEinde InformatieForum) een infoavond waarop de levenseindebeslissingen, zoals de wilsverklaring euthanasie, worden toegelicht.

De infoavond vindt plaats op dinsdag 25 november 2014 om 19.30 uur (duur 2 uur) in gemeenschapscentrum De Volle Vaart, Vaartkom 6, Grobbendonk. Deze avond is gratis en voor iedereen toegankelijk.

Geïnteresseerden dienen in te schrijven vóór 17 november 2014 bij Erwin Felix met vermelding van namen en aantal personen via e-mail: erwin.felix@grobbendonk.be of tel. 014 51 02 42.