Vanmiddag nam Intracto sectorgenoot King Foo over. King Foo, dat onder het eigen merk verder zal blijven bestaan, krijgt op die manier een professionele omkadering om zijn naam als technisch expert in de Belgische markt verder uit te bouwen.

Aanvullende competenties
Intracto uit Zavelheide in Herentals staat gekend als digital agency dat een mix aan van marketing en technologische oplossingen aanbiedt. King Foo is sterk gespecialiseerd in hoogtechnologische oplossingen. "Aanvullende competenties dus die ons als groep nog sterker zal maken", verduidelijkt Pieter Janssens, dagelijks bestuurder van Intracto.

Voor King Foo is deze overname vooral een springplank naar meer uitdagende projecten en een volgende groeifase. "We voelen bij Intracto een sterke groepsdynamiek en focus op kwaliteit. Dat zijn waarden die perfect aansluiten bij King Foo", aldus Jonas Mariën, oprichter King Foo.

Focus op talent
Door de overname verhuist het team van King Foo naar de campus van Intracto. Daar vinden ze een omgeving met heel wat uitdagende projecten in een ambitieuze ploeg. "Door beide bedrijven fysiek samen te brengen kunnen we nog gerichter kennisdeling organiseren. Het kweken van talent staat hier immers centraal", vervolgt Janssens.

Het team van King Foo telt 15 collega's en is goed voor een omzet van 1,2 miljoen euro. Na de overname telt de groep rond Intracto 95 voltijdse medewerkers en realiseert het een geconsolideerde omzet van meer dan 13 miljoen euro. 

Op de foto's : de nieuwe e-campus van Intracto aan Zavelheide met dagelijks bestuurder Pieter Janssens en z'n team / NNieuws / luchtfoto drone Jeroen Danckers.