De extreem warme temperaturen hebben de organisatoren van de KWB Jogging in Larum en de muzikale taptoe in Larum hun manifestaties doen schrappen.

Er is een vervangprogramma :

Roel Daneels KWB Larum : 'Vanwege de verwachte extreme hitte van aanstaande zaterdag en na het inwinnen van medisch advies heeft de organisatie besloten om de Kermisjogging KWB Geel-Larum van zaterdag 4 juli af te gelasten. De gezondheid en veiligheid van alle deelnemers, vrijwilligers en toeschouwers staat voor ons voorop.

En met de verwachte recordtemperaturen kunnen en willen wij hiervoor niet instaan. Dit betekent helaas dat er in 2015 géén Kermisjogging Geel-Larum zal plaatsvinden. Wij rekenen op jullie begrip voor onze beslissing en we hopen jullie volgend jaar terug te 'verwelkomen' op onze 'Kermisjogging'.

Graag nodigen we jullie wel uit op ons KWB Café op vrijdag 3 juli vanaf 19u tot 3u en op zaterdag 4 juli van 13u tot 21u en waar je aansluitend naar het kermisbal kunt gaan van de parochie met de Band Ron Elly die de jaren '50 en '60 doet herleven. Dit alles gaat door in het parochiecentrum St.-Corneliusstraat 8 Geel-Larum.'