Johnny Cash, één van de belangrijkste Amerikaanse singer-songwriters van de 20e eeuw kreeg al snel de bijnaam "The man in black". Met zijn typische bas-bariton stem, speelde hij opmerkelijke concerten (o.a. in gevangenissen) met een sobere begeleidingsband. De film "Walk the line" bracht het allemaal terug tot leven.

Na z'n overlijden in 2003 kroop Clive John in de huid van Johnny Cash en zorgt hij voor een kippenvel-reïncarnatie. Deze tribute is niet zomaar een tribute. Het is een belevenis zoals hoe de echte shows van Johnny Cash waren. Geen wonder dan ook dat de familie Cash "The Johnny Cash Roadshow" als enige tribute erkent! Rosanne Cash zegt hierover: "Clive's gelijkenis met mijn vader is akelig echt!"

De show neemt de bezoeker mee doorheen het rijke repertoire van Johnny Cash, met songs zoals: 'I Walk the Line', 'Folsom Prison Blues', 'Ring of Fire', 'A Boy Named Sue', 'Jackson', ... Samen met The Spirit Band en Jill Schoonjans (in de rol van June Carter) brengt Clive John de geest van Johnny Cash weer tot leven!
Het concert wordt ondersteund met beelden en clips die opgenomen zijn tijdens het leven van Johnny Cash. Kortom, je duikt opnieuw in de jaren 50 van de vorige eeuw. Een muzikale roadtrip door de USA.
In 2014 stonden ze ook al op het BLUES PEER Festival !

30 CC Leuven 19.02.15
CC Leopoldsburg 20.02.15
Tentakel Zonhoven 27.02.15
De Posthoorn Hamont-Achel 28.02.15
De Zoerla Westerlo 06.03.15
CC Lier 07.03.15
CC Brugge 08.03.15

Tickets
http://www.westerlo.be/nieuws/fabulous-johnny-cash-roadshow-op-vrijdag-6-maart-2015