Jolien Van Der Steen uit Grobbendonk, Cilou Annys uit  Brugge en Missitems.be sloegen op paasmaandag de handen in elkaar voor een prachtige paasactie. Ze brachten een bezoek aan Poverello Brugge  en overhandigden 270 blikjes frisdrank, 10 kilogram paaseitjes en chocoladefiguren, een doos speelgoed en een lading boterkoeken. Hiermee tonen ze dat Missitems en echte Missen het hart op de juiste plaats hebben.

Jolien Van Der Steen is een bekend gezicht in de Belgische Miss -en modellenwereld.  Enkele maanden terug liep ze op de catwalk mee tijdens de Fashion Week in New York. Dit najaar mag ze daar opnieuw een aantal défilés meelopen! Op 18 mei vertrekt de Kempense naar Zuid-Korea waar ze ons land zal vertegenwoordigen op de Miss Asia Pacific World 2014 verkiezing. De wereldfinale heeft plaats op 31 mei in het Grand Hilton in Seoul. 

Wie in Poverello Brugge toekomt heeft op de eerste plaats nood aan degelijke voeding, warme en propere kledij, overnachting, hygiënische en soms medische verzorging. Dan volgt een begeleiding om de administratieve problemen op te lossen zodat je weer een identiteitskaart, een adres en een inkomen heeft. Daarna kan je weer op eigen benen leren staan. 

Filip Vanden Berghe: “Het is niet de eerste keer dat we met Missitems een bezoek brengen aan Poverello. In juli 2012 deden we dat ook al eens en toen overhandigden we een groot Missitems logo in chocolade ter gelegenheid van onze 5e verjaardag. Ik vind het hartverwarmend dat Jolien en Cilou dit keer voor een stevige lading chocolade paaseieren zullen zorgen. Hiermee bewijzen ze dat er wel degelijk Missen/Modellen zijn die stilstaan bij de mensen die het moeilijk hebben in onze maatschappij. Een perfecte Miss heeft immers het hart op de juiste plaats. Missitems zelf brengt maandag alvast 200 blikjes frisdrank mee”.