Na het succes van vorig jaar komt er een 2e editie van de Jos Loffens Band in De Zoerla Westerlo. “ Non Stop Dance” is een concept waar ambiancemakers de dansvloer op zijn kop zetten en de genieters zich te goed doen aan culinaire hoogstandjes of een glaasje nippen in de cava bar.

Het programma is totaal nieuw en zoals altijd veelzijdig. Loffens laat het 20-koppig orkest verrassend uit de hoek komen, de Bolero van Ravel maar dan in een gewaagd arrangement,  Slammin’ van Tower of Power, populaire nummers en solistische optredens, alles kan met deze uitstekende muzikanten. En hip wordt het helemaal wanneer Stéphanie Vloeberghs, Steve en Chantal Kashala (zongen bij Clouseau, Natalia, The Pointer Sisters, Chaka Khan, tv programma The Voice ea.) ook van de partij zijn met de muziek van Stromae,  Pharrell Williams en natuurlijk de toppers uit de jaren 80. Aansluitend is er een after-party tot in de kleine uurtjes.

Wanneer? Zaterdag 5 april

Waar? Evenementenhal: DE ZOERLA  Gevaertlaan 1  2260 Zoerle-Parwijs (Westerlo)

Aanvang: 20.30u     Deuren: 19.45u

Info&kaarten:  info@josloffensband.com  0472/32.46.68.

Gereserveerde plaatsen: 10€

Niet gereserveerde plaatsen: 12€

Onder de aanwezigen kan er iemand een verblijf van één week winnen op het subtropische eiland Tenerife. De voltallige band verzorgt er in februari 2015 zijn derde concert-tour.