In de tuin van een woning aan de Zandkapelweg in Noorderwijk vond zondagnamiddag en -avond 'Kampeer for Life' plaats. Het was een initiatief van Sebastiaan Schillebeeckx uit Noorderwijk en Wim Vanhorenbeeck uit Mechelen. Beiden zijn ook de succesvolle starters van 'Campr', een start-up waarbij ze op zoek gaan naar originele en leuke bivakplekjes.

Schillebeeckx en Vanhorenbeeck besloten dit jaar mee te doen aan Music for Life. Sebastiaan Schillebeeckx: "We nodigen mensen uit elke dag op een andere plek te kamperen. Per koppel betalen ze 50 euro, wij van Campr leggen er daar 50 euro bij. De familie waar er in de tuin gekampeerd wordt speelt gastheer en vergast de kampeerders op een heerlijk maal. Gastvrijheid boven alles." In zijn thuishaven kon Sebastiaan alvast beroep doen op de heerlijke kookkunsten van zijn vader en broer.

Woensdag willen Sebastiaan en Wim gaan kamperen op de Schorre in Boom, het terrein waar de dj's van Studio Brussel hun tenten letterlijk hebben opgezet. Ze zullen er het totaal bedrag van de actie overhandigen.

Campr

Op 15 januari 2015 wordt de website en het origineel kampeerinitiatief op het publiek losgelaten. Op de website willen de initiatiefnemers minstens 100 originele outdoorplaatsen in de kijker zetten. Hun initiatief werd samen met negen andere uit 450 inzendingen geselecteerd en bekroond door Telenet Idealabs.

Alle info: www.gocampr.com