U bent hier

Kempense Jaguar- en Land Rover-freaks naar Circuit Zolder

Herentals | Kempen regio | Neteland | Vlaanderen
21.04.2017 - 14.09u
Door: Herman Gezelle

Al wie met een Jaguar of een Land Rover rijdt, heeft iets apart.  De eigenaren koesteren hun wagen. Ze komen ook regelmatig samen voor een event. Vanmiddag vertrokken vanuit Maes Industries aan Hemeldonk zo'n 60 Jaguar- en Land Rover-freaks naar het Circuit van Zolder.

Jimmy Maes (Maes Industries), Gert De Neve (Octopus) en Garage Peeters zijn de organisatoren en sponsors van dit jaarlijks event.  'We rijden met onze groep straks op het Circuit van Zolder enkele toertjes. Dat kan tegen iets hogere snelheid dan op de openbare weg', lacht Jimmy Maes.

'De teams krijgen punten op de tests slalom, 4x4, car controle en circuit.  Met een Jaguar of een Land Rover rijden, doet iets met je. Dat geeft een goed gevoel. We sluiten vanavond af bij Maes Industries met een uitgebreide netwerkavond.'

Een klant van Maes Industries kwam op Hemeldonk zich even inschrijven per helikopter (foto).  Kwestie van geen last te hebben van de files op de E313...  De sympathieke piloot deed nog even een promovlucht boven sponsors Octopus Clean4You en Maes Industries. (vgh)

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Webdesign door Intracto