Zaterdagavond won Replay HYC verdiend bij  Kemphanen Eindhoven.   Eindhoven wachtte nog altijd op het eerste punt van het seizoen. Tegen HYC incasseerde doelman Tyler Holske vier goals die uiteindelijk het verschil betekenden tussen de beide teams, nadat de eerste periode werd afgesloten met een 1-1 stand door goals van Jordan Paulus en Mike Verschuren.

Het team van Paul Vincent sloeg zoals gezegd zijn slag in de tweede periode. In twaalf minuten tijd kwamen Yente Franssen, Emiel Goris, Maxime Pellegrims en Bryan Kolodziejczyk tot scoren, terwijl Eindhoven daar alleen een doelpunt van Jeroen van den Broek tegenover stelde.

Opvallend dat alle goals van Replay HYC werden gescoord door Belgische spelers.

Kemphanen kwam in de slotperiode via goals van de Jong en Contois, nog terug tot 4-5, maar de overgebleven zeven minuten waren niet voldoende om nog een gelijkmaker te forceren.  HYC blijft in een positieve golf. Eindstand 4-5.  (ijshockey Joep M/N.)

Zondagavond om 20u volgt  Replay HYC  - Unis Flyers Heerenveen.