Op 30 en 31 augustus organiseren de verenigde autohandelaars uit de regio Herentals de 2e Kempische Autoshow in Golfclub Witbos, Noorderwijk. Vorig jaar kwamen méér dan 9.000 autofans hun keuze maken. Garage Lavrijsen Peugeot presenteert de nieuwste 108 Top en de 308 SW.  Ivan Van Gorp directeur sales Lavrijsen Peugeot : 'Naast onze nieuwste topmodellen de Peugeot 108 Top met open dak, en de 308 SW zetten we de Peugeot 208 Like, de 3008 Style en de populaire Partner TP Style in de kijker.   Ook een 508 SW of 308 Berline kan je komen bekijken in Witbos.

Sprankelende nieuwe Peugeot 108 op Kempische Autoshow

De nieuwe Peugeot 108 ademt stijl en luxe. Met zijn verfijnd silhouet, dynamische belijning en uitgekiende details is hij een echte blikvanger.Hij laat zich bovendien geheel naar wens personaliseren met keuze uit acht koetswerkkleuren, zeven personaliseringsthema's en drie interieursferen.  De nieuwe Peugeot 108 TOP! beschikt bovendien over een stoffen kap die volledig kan worden geopend en je de stad op een heel andere manier laat ervaren.

Er is een nieuwe Peugeot 108 voor iedereen. Met acht kleuren, zeven thema's en diverse interieursferen biedt de nieuwe Peugeot 108 tal van personaliseringsmogelijkheden.Stel je hoogstpersoonlijke 108 samen met specifieke kleuren, materialen, stijlkenmerken en unieke details, zowel van buiten als van binnen. De kap van de Peugeot 108 TOP! is zelfs verkrijgbaar in zwart, grijs of het exclusieve Red Purple.

Iedereen is in Golfclub Witbos op 30 en 31 augustus hartelijk welkom op onze stand.   Uiteraard zorgt ons team ook voor een pak verrassingen met supercondities en aandacht voor stockwagens', weet Ivan Van Gorp van Peugeot Lavrijsen.