Manchester City heeft revanche genomen op Barcelona met een 3-1-zege. Een briljante De Bruyne scoorde en liet scoren in een sterke 2e helft. "Dit geeft ons een enorme boost", zei de Rode Duivel.

Sleutelmoment: Manchester City schiet als een komeet uit de startblokken in de 2e helft en komt al na amper 5 minuten op 2-1 dankzij een vrije trap van De Bruyne. Het startsein van 40 ijzersterke minuten van de thuisploeg.

Man van de match: Voor de rust was hij amper te zien, maar in de tweede helft nam Kevin De Bruyne heel City heerlijk op sleeptouw. Hij scoorde en lag aan de basis van de 3-1.

Opvallend: Manchester City zet eindelijk een punt achter een bijzonder negatieve reeks tegen Barcelona. Na 5 opeenvolgende nederlagen trekt City voor het eerst aan het langste eind. (vrt)