Kevin Hendrickx, manager communicatie bij Voka – KvK Kempen, ruilt zijn job in de Kempen voor die van PR-consultant in Limburg. Hij gaat aan de slag bij het fullservice communicatiebureau Idearté in Sint-Truiden. Hendrickx werkte 8 jaar bij de Kempense Kamer.

"De overstap is een positieve keuze", zegt Kevin Hendrickx. "Het was een mooie kans die voorbijkwam. Ik kan bij Idearté volop doen wat ik graag doe en dat is bedrijven begeleiden bij hun communicatie.

Na 8 jaar bij werkgeversorganisatie Voka kriebelde het om terug bij een bedrijf aan de slag te gaan en zelf mee te ondernemen. En dat dit kan in de eigen provincie, is mooi meegenomen." Hendrickx woont zelf in Beringen.

Kevin Hendrickx was bij Voka Kempen verantwoordelijk voor de complete communicatie, gaande van het schrijven en verspreiden van persberichten, de redactie van het maandelijks magazine Ondernemers, het onderhouden van de website en de sociale media tot en met het versturen van mailings.

Wie Kevin zal opvolgen, is nog niet duidelijk. Momenteel lopen gesprekken met Voka – KvK Mechelen, die op 1 januari 2018 moeten leiden tot een fusie tussen beide afdelingen. (kh-pp-vkempen)