"Met het resultaat en de goede prestatie van vorige week in het achterhoofd, geloofden ze bij SKS er steevast in dat het tij gekeerd was. Alleen de spelers dachten er zondag anders over. Het was weer zwak over de ganse lijn.  Buiten een paar, en een paar is twee, speelden ze weer ondermaats. Iedereen werd betrapt op slechte passes en als je dan nog uit positie begint te lopen, dan is het hek helemaal van de dam. Niettegenstaande ze in de eerste 5' twee reuzegrote kansen de nek omwringen, het was gemakkellijker van ze erin te stampen dan te missen, dan krijg je het deksel op de neus.

10' voor rusten krijg je de kans om de aansluitingstreffer te maken op strafschop, Grobbendonk stond toen al 2-0 voor, en die wordt dan ook nog eens gemist dan weet je dat het weer heel moeilijk zal zijn om een scheve situatie recht te zetten.

Als je dan tijdens de rust, als technische staf, de spelers op hun plichten wijst en bijstuurt waar het nodig is, en je krijgt dan na 6' tweede helft een derde doelpunt rond de oren, weeral door een geweldige blunder, dan zakt je broek letterlijk tot op je enkels..." Tekst Patrick Van Looy pr SKS.

Scoreverloop: De Bruyn, Speltinckx en De Bruyn scoorden voor Grobbendonk, Swerts scoorde voor SKS Herentals in de 88'.