De verplaatsing naar Wechelderzande was een 'slijkerige' derby waar leider SKS verdiend de punten mee naar huis nam, eindstand 1-2.  De heenwedstrijd was geëindigd op 1-1. Luc Heylen pr SKS :  'De materiaalmannen Luc en Jos waren daar 2 uur voor de wedstrijd om alles klaar te leggen : moet er op deze akker gespeeld worden? Maar ja dat is voor beide ploegen zo.  SKS heeft in de beginfase veel balbezit maar het stopt aan de backlijn.  Tot in de 20 min een fout gemaakt wordt in het midden van het veld.

Kristof geeft die bal snel naar Jef die voorzet en iemand van de thuisploeg speelt de bal met de arm. Penalty voor SKS. Topschutter Faes trapt feilloos binnen, 0-1.

Wechel doet niet meer mee.  In de 38 min Verlooy wordt aangespeeld, die mooi zijn man uitkapt en met links magistraal tegen het kruis binnentrapt, 0-2.  Een wereldgoal.  De SKS- verdediging is gerust op de overwinning (na maar 14 tegendoelpunten).

Maar het omgekeerde is waar. Wechel krijgt een vrije trap.  De bal geraakt niet weg en Bosch kan de bal in doel werken, 1-2.  Ook de ruststand.

In de tweede helft is er echt niets meer te beleven. SKS domineert de wedstrijd.  Wechel kan nog een paar keer gevaarlijk worden. Wit-blauw  verdedigt de voorsprong.  Maes heeft een rustige 2e helft.  Het blijft 1-2.'

Volgende week speelt SKS thuis tegen Westmalle, dat SKS de grootste nederlaag van het seizoen bezorgde.   Aftrap om 15 uur.  Supporters op post.  Luc Heylen / NNieuws.