De zege van vorige week tegen leider Dosko had SKS Herentals een boost gegeven.  Het team van het trainersduo Holemans-Heylen trok vol vertrouwen naar de buren uit Wechelderzande.  Bij Wechel waren Chielec, Hofmans en Geerts er om verschillende redenen niet bij. Bij SKS Herentals ontbrak Vincent Peeters.

Beide teams waren de eerste helft aan mekaar gewaagd zonder al teveel kansen.  Tino Wittenberg opende knap de score met buitenkant voet over de thuisdoelman, 0-1 (11').  Net na de koffie maakte Bart Meeus al gelijk na een misser in de SK-defensie, 1-1 (56').   Er kwam meer vuur in de wedstrijd.  SKS kreeg een terechte penalty na een zware fout op Jef Van Opstal.  Die zette zelf de strafschop om, 1-2 (65'). 

Wit-blauw wilde meer en bleef aandringen. In de 70' verzekerde Tjen Sukmuang de verdiende 3 punten voor de bezoekers na een 'blitzwipper' (foto) in de rechterhoek, 1-3.  Wechel moest in de eindfase nog met 10 verder na 2x geel.

SKS mocht opnieuw aan lange feestnacht In den Zuuten Inval beginnen, 6 op 6 na de trainerswissel van 2 weken geleden.   Foto's Guy Verellen / NNieuws.