'De Droomboom', het allereerste kinderwensenproject van de jeugddienst, loopt bijna op z'n einde.   Nadat ze afgelopen maanden drie klassikale wensen van Heistse lagereschoolkinderen in vervulling brachten, heeft de wensenfee iets in petto voor alle kinderen uit Heist-op-den-Berg.

Alle kinderen uit Heist-op-den-Berg zijn samen met hun ouders uitgenodigd voor het knotsgekke 'Kidsfestijn'. Dit gratis evenement vindt plaats op donderdag 30 juni 2016 tussen 14 uur en 17 uur in zaal De Zwaan. Tal van gratis randactiviteiten zoals snoepsatés maken, T-shirts pimpen, kinderdisco, gekke kapsels en reuzespelen zullen ervoor zorgen dat alle kinderen de zomervakantie op een onvergetelijke manier kunnen inzetten.

Meer info kan je opvragen bij de jeugddienst of terugvinden op Facebook: https://www.facebook.com/events/1740671632846573/

En er is nog meer goed nieuws: in de loop van het schooljaar 2017-2018 wordt 'De Droomboom' herhaald voor alle derde en vierde leerjaren uit Heist-op-den-Berg. Begin dus maar te dromen.

Meer info
• Jeugddienst, Kato Boeckx, 015 24 76 21, jeugddienst@heist-op-den-berg.be