Kom op tegen Kanker heeft al een heel netwerk van vrijwilligers. Omdat er almaar meer kankerpatiënten om individuele steun en opvang vragen, is Kom op tegen Kanker op zoek naar extra mensen.

Cindy De Wilde, coördinator vrijwilligersschool : 'We zoeken momenteel vrijwilligers om, een vaste halve werkdag per week, ondersteunende gesprekken te doen met volwassenen met kanker in ziekenhuizen in Geel, Turnhout en Herentals.

Daarnaast zoeken we ook nog vrijwilligers, om de (klein)kinderen van familie met kanker, op te vangen en gezelschap te houden. Dit gaat telkens door op woensdagnamiddagen in het ziekenhuis van Turnhout.

Tenslotte zoeken we in de regio Kempen, nog iemand om ons tijdschrift en onze brochures te verdelen over de verschillende ziekenhuizen.

Vrijwilligers worden voorbereid op deze taak via een basisopleiding. De opleiding in Turnhout/Herentals start op 26 september 2016.

Indien u interesse heeft voor dit vrijwilligerswerk, geef dan snel een seintje : Vrijwilligersschool@komoptegenkanker.be

http://www.komoptegenkanker.be/word-vrijwilliger

tel. 09-267 46 55 - Cindy De Wilde, coördinator vrijwilligersschool