Koninklijke Fotoclub Anthony viert dit weekend haar 50-jarig bestaan met een sprankelend fotosalonVoorzitter Yvan Deville mocht vrijdagavond van directeur Karel Geukens CVB (Centrum voor Beeldexpressie) een medaille in ontvangst nemen ter gelegenheid van het gouden jubileum.  Hij loofde de leden en het bestuur die al die jaren zich vrijwillig inzetten voor hun fotoclub.

Na de speeches sneed voorzitter Deville in een goed gevulde zaal 't Hof de feestelijke 'Koninklijke Anthony-taart' aan.

Koninklijke Anthony Fotoclub :  rijke fotogeschiedenis

Koninklijke  Anthony Fotoclub werd op 10 maart 1966 opgericht. Hoewel het de bedoeling was om jongeren te stimuleren voor de amateurfotografie, bracht het grote succes al vlug mee dat de ledenkring werd uitgebreid naar volwassenen. De vereniging heeft als doel de amateurfotografie te propageren en deze te bevorderen als creatieve vrijetijdsbesteding.

Bij Koninklijke Anthony Fotoclub delen een 20-tal enthousiaste amateurfotografen hun passie.  De club is aangesloten bij de Herentalse Cultuurraad, het Centrum voor Beeldexpressie (CvB) en Fotogroep Antwerpen (FgA).

50e Fotosalon Koninklijke Anthony Fotoclub  : zaterdag 1 oktober van 13u- 22u en zondag 2 oktober 10u-19u, zaal 't Hof, Grote Markt, Herentals. Gratis inkom.  Een absolute aanrader.

Foto's Johan Temmerman /  NNieuws.