U bent hier

kOsh de 'Warmste Week' voor Jolien

Herentals | Vlaanderen
08.02.2017 - 11.12u
Door: Herman Gezelle

Van 9 tot 17 februari organiseert kOsh-secundair voor het eerst de 'Warmste Week'. Die week vinden er op elke campus initiatieven plaats ten voordele van 'To walk again'.
kOsh heeft hiervoor gekozen omdat een van z'n oudleerlingen, Jolien Van Loy, een van de boegbeelden is in het revalidatieprogramma met de staprobot.

Jolien heeft vier jaar geleden een zwaar verkeersongeval gehad waardoor ze een definitieve verlamming heeft opgelopen. Zij stapt nu echter tweemaal per week met de staprobot in het ziekenhuis van Herentals. Deze robot wordt gesponsord via het programma van To Walk Again.

Daarom vond kOsh het maar normaal dat er ook in de Herentalse scholen iets zou gebeuren t.v.v. deze organisatie. De staprobot laat Jolien immers toe weer rechtopstaand een blik op de wereld te werpen en laat haar hoopvol naar de toekomst kijken. Op www.kosh.be vindt u een filmpje.

In campus Collegestraat (9 + 10 februari), campus Bovenrij (13 februari) en campus Ieperstraat (16 februari) kiezen we voor een hotdogverkoop, in campus Scheppersstraat vindt er een rozenverkoop plaats en organiseert de leerlingenraad op 17 februari een Neonparty in zaal 't Hof t.v.v. het project.

Op de opendeurdag van 7 mei zullen de opbrengsten officieel overhandigd worden aan de vertegenwoordigers van To walk Again.  Foto archief NNieuws.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Webdesign door Intracto